Tel: 021-3277070 | 0721245550 | Fax: 021-3277073 | Email: comenzi@anthesis.ro | Program: Luni-Vineri: 8.30-17

Bulbi Arisaema flavum

Arisaema sau Crin -Cobra
Ambalare: ghiveci 10 cm
bulbi arisaema flavumbulbi arisaema flavum
bulbi arisaema flavumbulbi arisaema flavum
bulbi arisaema flavumbulbi arisaema flavum
bulbi arisaema flavumbulbi arisaema flavum
bulbi arisaema flavumbulbi arisaema flavum
Rating: Nu a fost evaluat încă
Pret:
Preț: 12,00 lei
Descriere

Arisaema sau Crinul-cobra este o planta exotica, cu aspect deosebit, cu tulpina joasa (45-50 cm) sau inalta (1-2 m)  si ”flori”  simple sau cu dungi in diverse culori avnd aspectul unei cobre care ataca. De acolo si numele. Fructele, la fel de decorative, sunt de forma sferica sau usor alungite, de culoare rosie. Creste in gradini in locuri umbrite cu sol fertil, bine afanat si umiditate constanta. Se simte bine in apropierea iazurilor, lacurilor, in rocarii la umbra copacilor. Adancimea de plantare este de circa 20-25 cm. Pe timpul iernii planta rezista in gradina in regiunile cu ierni blande. Locurile de plantare se vor acoperi cu un strat generos de frunze uscate, care, imediat ce zapada se va topi, va fi indepartat pentru ca viitoarele plante tinere sa nu putrezeasca. In regiunile cu ierni aspre, bulbii se vor scoate toamna tarziu si se vor tine in turba usor umeda sau in ghivece cu pamant amestecat cu turba la loc racoros, ferit de ger. Atentie, pe timpul pastrarii in ghivece umiditatea va fi redusa.

Inmultirea: Arisema se inmulteste vegetativ, prin despartirea bulbililor. Planta se poate inmulti si prin semine, dar inflorirea se va produce abia in al 3-lea sau al 4-lea an. Semintele trebuie plantate imediat (in august) in sol la 0,6 cm adancime, la temperatura de 20-25 grade Celsius si astfel germineaza in circa 10 zile. 

Review-uri

Nu există comentarii pentru acest produs.

Cos de cumparaturi

 x 
Coş gol

Contact

AdresaStr. Agricultori, nr. 93, S2, Bucuresti
Program: Luni-Vineri: 8.30-17
Tel
: 021-3277070, 0721245550
Fax: 021-3277073
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.