Tel: 021-3277070 | 0721245550 | Fax: 021-3277073 | Email: comenzi@anthesis.ro | Program: Luni-Vineri: 8.30-17

AQUILEGIA - soi McKana Giant Mixed - Caldaruse

Plantă perenă. Înflorește în anul următor însămânțării
Descriere: plantă robustă, stufoasă, cu inflorescențe înalte (60-65cm), decorativă atât prin flori cât și prin frunzișul de un verde argintiu. Florile aparte, duble, cu ”pinteni” lungi și în culori și combinații de culori strălucitoare, decorează grădina rustică an de an, din luna mai până în luna iulie. Dacă, după prima înflorire, florile sunt îndepărtate, ne vom putea bucura de un al doilea val de flori vesele și luminoase.
Semănare: în interior - Februarie-Iunie
în exterior - Aprilie-Iunie
Plantare: Mai-Octombrie
Perioada de decor: Mai-Iulie
Ambalare: plic cu 150 sem.
seminte caldaruse aquilegia mckana
seminte caldaruse aquilegia mckana
seminte caldaruse aquilegia mckana
seminte caldaruse aquilegia mckana
seminte caldaruse aquilegia mckana
Rating: Nu a fost evaluat încă
Pret:
Preț: 4,00 lei
Descriere

Tehnologie de cultura  

 Planta perena, decorativa atat prin frunzis cat si prin flori. Infloreste  din mai pana in iulie din anul urmator semanarii. Este o planta potrivita pentru locurile umbrite, dar ii place si in plin soare.

Semanat in interior, pentru a fi siguri de rezultat, din februarie pana in iunie, la adancimea de 0,5cm, intr-un recipient cu compost; se uda bine si se lasa la lumina si caldura. Substratul se mentine umed. Rasadurile apar dupa 21-42 zile. Se repica separat, cand plantutele sunt suficient de mari pentru a putea fi manipulate, tinandu-le de frunzulitele cotiledonale, nu de tulpinita. Conditii de dezvoltare: racoare, nu rece. Plantele vor fi obisnuite, treptat, cu temperatura exterioara. Se transplanteaza la locul definitiv dupa ce a trecut pericolul de inghet, la distanta de 30 cm intre plante.

Semanat in exterior, in pat de seminte, la adancimea de 0,5cm, intr-un substrat pregatit si udat in prelabil. Rasadurile apar dupa 14-28 zile. Se repica atunci cand plantutele sunt suficient de mari pentru a putea fi manipulate. Se transplanteaza la locul definitiv, la distanta 30 cm intre plante, la loc insorit, semiumbros  sau umbros.

NOTA: Dupa inflorire taiati tijele florale, si chiar puteti tunde tufa formata, iar planta se va regenera si inflori mai bogat anul urmator.

 Fiind plante iubitoare de apa, trebuie udate constant.

Review-uri

Nu există comentarii pentru acest produs.

Cos de cumparaturi

 x 
Coş gol

Contact

AdresaStr. Agricultori, nr. 93, S2, Bucuresti
Program: Luni-Vineri: 8.30-17
Tel
: 021-3277070, 0721245550
Fax: 021-3277073
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.