Stoc Epuizat TRAINER - Aminoacizi vegetali

TRAINER - Aminoacizi vegetali

Descriere produs

TRAINER este un îngrășământ organic lichid pentru aplicare foliară, bazat pe aminoacizi 100% vegetali, obținut prin hidroliza enzimatica a proteinelor de origine vegetala.
Prezenta combinata a azotului organic si a aminoacizilor vegetali stimulează activitatea energetica, care acționează asupra dezvoltării plantei, ajutând la prevenirea situațiilor de stres climatic.
TRAINER este absorbit rapid de frunze si transportat in țesutul plantei.
În câteva ore își realizează funcția în interiorul plantei realizând următoarele:
- ACȚIUNE ANTISTRES: Ajuta planta în timpul stresului de orice fel (căldură excesivă, ger, secetă, luminozitate redusă, daune produse de grindină, etc.).
- ACȚIUNE FITOSTIMULANTĂ: Îmbunătățește creșterea plantei si sprijină cele mai delicate faze (creșterea, formarea si mărirea fructului, etc.)
- ACȚIUNE NUTRITIVA: Este ideal pentru complementarea îngrășământului tradițional, în vederea atingerii unei productivități mari și a obținerii de rezultate calitative, datorita substanțelor active din punct de vedere biologic (aminoacizi, vitamine…) care sporesc fotosinteza si fiziologia plantei.

TRAINER este un îngrășământ permis în agricultura organica, conform Reg. EC 834/2007. DOZA Dozele si modurile de utilizate trebuie stabilite in baza cerințelor si stărilor naturale ale culturilor. In condiții medii se aplica 3-5 tratamente pe timpul ciclului vegetativ al culturii, in funcție de cultura, de condițiile agricole si de cerințele nutritive la o concentrație de 0,3-0,4% (3-4 ml solutie la 1L apa).

TRAINER poate fi amestecat cu cele mai comune pesticide si îngrășăminte de pe piață.
Nu amestecati cu insecticide si fungicide pe baza de ulei, Dodina, Fosetil.

PERIOADA DE APLICARE
Conținutul aminoacizilor liberi variază în funcție de stările fiziologice ale plantei. Concentrația lor este maxima în timpul perioadelor de latență, atunci când sinteza proteinelor scade, iar planta acumulează aminoacizi. În perioadele de creștere aceste rezerve sunt folosite pentru sinteza proteinelor, iar concentrația lor scade. Din acest motiv, cea mai buna perioada de aplicare este atunci când cultura are nevoie de aminoacizi specifici: creștere, după transplantare, formarea fructului, sau atunci când înghețul, seceta sau alte evenimente au alterat capacitatea de sinteza a plantei.

AVANTAJE
Eficiența unui îngrășământ cu aminoacizi nu este datorată doar concentrației lor puternice şi a stării lor de agregare, ci şi relației în care este prezent fiecare aminoacid.
TRAINER, prin originea sa şi datorita procesului sau inovativ de producție, asigura aminoacizi într-o forma şi în stări mai adecvate pentru plante, oferind o eficiență maxima şi calitate a acțiunii. Aminoacizii plantei sunt toţi activi din punct de vedere optic şi fiziologic.

Toți aminoacizii Trainer sunt activi din punct de vedere optic şi fiziologic, având cea mai mare funcționalitate biologica. Doar aminoacizii de acest tip pot fi asimilați şi folosiți în ciclurile biologice ale plantelor; ceilalți nu sunt recunoscuți de către funcțiile enzimatice, prin urmare nu sunt folosiți în sinteza proteinelor şi pot crea probleme de fito-toxicitate.

Datorita unui proces de producție inovativ pe baza hidrolizei enzimatice, nu exista formare sau adăugare de azot amidic, care complica biosinteza proteinelor.

In concluzie se evidențiază următoarele avantaje:
- aprovizionare echilibrata cu azot organic si aminoacizi,
- rezistenta majora la condiții de stres climatic - eficiența maxima si o viteză foarte mare de acțiune.
- stimularea dezvoltării plantei. - creșterea producției si calității fructelor.
- mărime mai mare a fructelor. - creșterea conținutului de zahar in fructe.

Sunt folosite doar materiale vegetale brute certificate, nemodificate genetic si care nu conțin metale grele (crom, plumb, arsenic, …) si alte substanțe de contaminare. Nu sunt folosite, niciodată, resturi de origine animală din reziduuri provenite din procese industriale.

Toate substanțele organice continute de TRAINER sunt active din punct de vedere biologic. Folosirea doar a materiilor vegetale, garantează siguranța maximă din punct de vedere al sănătății, nefiind nici un risc de contaminare cu BSE, Salmonella, Escherichia coli sau alți patogeni.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

TRAINER - Aminoacizi vegetali

  • Cod produs:
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • 45,00LEI
  • Fără TVA: 45,00LEI

Etichete: Ingrasamint organic